Pagina's

zondag 11 februari 2018

Thank You!

Hallo Allemaal,

Bedankt voor de leuke reacties op mijn valentijnskaart en pinguïnlappenpop. Ik heb deze met plezier gelezen en ook bij enkele van jullie een blog bezoekje gebracht en een berichtje achtergelaten.
Deze week niet veel gehobbyd, heb 's avonds lekker op de bank gehangen voor de televisie en ben op tijd naar bed gegaan. Ik moet weer even in het werkritme komen na het ruim een maandje vrij zijn,  maar ik ben heel blij met mijn keuze van baanswitch, ik vind het erg leuk, leer veel en heb leuke, gezellige en behulpzame collega's!! #happy😊

Mijn zus appte mij of ik een bedankt kaartje wilde maken voor een collega die in maart weggaat. Natuurlijk wilde ik dat wel en ben ik aan de slag gegaan met de schattige olifantjes van My Favorite Things.
Als basis heb ik een klein grijs kaartje gebruikt, waarop ik een zwart en wit vierkant heb gemat. Daarna heb ik een rechthoek gesneden uit design papier, evenals twee verschillende design papier stroken. Deze heb ik op de kaart geplakt en daarna stanste ik een roze tag. Plakte deze met 3d tape op de kaart en haalde er een draadje door. Daarna heb ik het olifantje, de vlinder en de bloemetjes gestempeld en gestanst. De afbeeldingen heb ik met mijn Spectrum Noir markers ingekleurd en enkele glitter accenten aangebracht met de clear Sparkle Pencil.
Tot slot stempelde ik de tekst Thank You, zette in op het witte vierkant aan de boven- en onderkant een streepjeslijn en plakte ik enkele oranje glitter enamel dots op de kaart.

Nadat hij klaar was, stuurde ik een foto van de kaart naar mijn zus en de kaart werd goedgekeurd!! Jeej! Ik vond hem namelijk zelf ook heel erg schattig geworden.

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Nu even met mijn haaknaald op de bank, ben een babygym aan het maken voor een vriendin. Zij verwacht eind van de maand haar eerste kindje en heeft mij gevraagd dit te maken voor haar.
Heel leuk om te doen.

Fijne avond allemaal en tot blogs.

Liefs Kim

24 opmerkingen:

  1. Ik typte het bericht wat ik hier wou zetten per ongeluk bij je vorige kaart. Dus ga daar maar even kijken. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je toch een bezig bijtje Kim. Leuk allemaal hoor wat je maakt. Deze kaart is echt een liefje. Leuke afbeelding en zo mooi ingekleurd...echt een toppertje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk kaartje!
    Olifantje is erg lief, die schattige bloempjes vind ik Super.😊
    Mooi ingekleurd ook.
    Heel leuk gedaan!
    Succes met je haak projectje.
    Lieve groetjes Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. A gorgeous card design and colours.
    Valerija xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel lief kaartje voor een afscheid! Goed idee. Ik heb de olifantjes ook en ga het onthouden.
    Fijn dat de baanswitch een goede keus is! In het begin kost elke verandering veel energie, dus logisch hoor, dat je 's avonds lekker even bank hangt...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt een schattig kaartje gemaakt met dat leuke olifantje. Wat leuk dat je nieuwe baan goed meevalt. Ik ben benieuwd hoe je babygym er uit gaat zien.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie kaart! Lief met het olifantje liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind dit wel een heel erg leuk kaartje, zo lief. Grappig dat ik bij het zien van jou kaart dacht: Hey...zwart/grijs en roze zou ik niet gemakkelijk bij elkaar doen en bij jou kaart zie ik het en kreeg zo'n "Yeah, dat vind ik zo leuk" gevoel.

    Dank voor de inspiratie.

    Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Kim,
    Wat een mooi kaartje is het geworden!! Gaaf dat lichtroze met het zwart. Lekker contrast. En wat een gave knuffelpinquin.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattig kaartje met deze lieve olifant. Ik heb deze stempel ook liggen, maar nog steeds niets mee gedaan. Moet dat toch eigenlijk ook gaan doen.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk als je een opdracht krijgt, dan kan je iets gericht maken en als het dan ook nog in smaak valt is natuurlijk helemaal leuk.
    Heel erg leuk Kim.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Kim, Wat een leuke kaart! Die olifantjes zijn superschattig! Ik heb ze ook, en gebruik ze graag. Veel plezier met je nieuwe baan!

    Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterend kaartje Kim!
    Mooie kleurtjes en een lief olifantje heb je gebruikt.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Cute little card :)
    Love how you set it

    Thank you for sharing it with us at polkadoodles challenge blog :)
    Ania DT

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een superleuk kaartje, mooi gemaakt en leuke kleuren! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een geweldig leuke kaart!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  17. sweet!!!!Thanks for joining our challenge at Polkadoodes, good luck, hugs Sabrina DT

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Your card is super sweet, Thank you for play with us in Polkadoodles Challenge Blog Anything Goes. Good luck with your entry.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik dacht al wel dat ik deze post gemist had ! Heel leuk kaartje en lief ! Gefeliciteerd trouwens met je nieuwe job ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. I love it so much that many people like it. For those who like to see the elephant in the web here. Gclub

    BeantwoordenVerwijderen
  21. I like all the points shared by you. Thanks for this informative post!Thanks for letting me understand through this article that,
    ดูบอลสด
    ผลบอลเมื่อคืน
    ผลบอลสด

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtige kaart...
    Hoe heet dat zwarte touwtje?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even een kijkje komt nemen op mijn blog.
Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en neem graag een kijkje op je blog.

Liefs, Kim